Wat zijn de levertijden en installatie voorwaarden voor houten palen in België?

Wij zijn verheugd te kunnen aanbieden dat we onze houten palen direct bij u thuis leveren en installeren. Gezien de zorg en aandacht die wij besteden aan elke levering, varieert de levertijd tussen 2 tot 5 weken na het plaatsen van uw bestelling. Hier is een nadere toelichting op ons leverings- en installatieproces:

  • Planning van levering: Wij stippelen elke zaterdag een route uit en huren een bakwagen specifiek voor de leveringen van die dag. U zult van tevoren worden geïnformeerd over de geplande leverdatum, zodat u kunt zorgen dat u beschikbaar bent om uw levering in ontvangst te nemen.
  • Levering en installatie: Ons team is in staat om uw aankoop in huis te plaatsen, tot op het 1e verdiep. Indien er een degelijke lift aanwezig is, kunnen we ook leveren op hogere verdiepingen.
  • Geen lift? Geen probleem: Mocht er geen lift beschikbaar zijn in uw gebouw, dan verzorgt Jurgen niet alleen de levering tot aan uw deur, maar voeren wij ook de eindassemblage uit bij u thuis. Dit zorgt ervoor dat uw houten palen perfect geïnstalleerd worden, ongeacht waar u woont.
  • Assemblage door ons team: Jurgen zorgt ervoor dat uw houten palen vakkundig worden geassembleerd en geïnstalleerd, zodat u direct kunt beginnen met genieten van uw nieuwe aankoop.

Wij begrijpen dat het wachten op een nieuw meubelstuk soms spannend kan zijn, daarom streven we ernaar om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden gedurende het hele proces. Heeft u vragen of specifieke wensen met betrekking tot de levering of installatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met Sandy.

Geef een reactie

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.