Wat zijn de levertijden en installatievoorwaarden voor houten palen in Nederland?

We zijn blij dat we naast België ook binnen Nederland onze op maat gemaakte houten palen leveren. U kunt vertrouwen op onze toewijding om u een persoonlijke en kwalitatieve service te bieden. Hier is wat u kunt verwachten betreffende levertijd en installatie:

  • Leveringsperiode: De levertijd voor onze houten palen in Nederland varieert eveneens tussen de 2 tot 5 weken, afhankelijk van de complexiteit van de bestelling en de leveringsroute voor die periode.
  • Persoonlijke levering en installatie: Wanneer mogelijk, leveren en installeren we uw houten palen bij u thuis, inclusief plaatsing tot op de eerste verdieping of hoger mits er een geschikte lift aanwezig is. Als er geen lift is, voeren wij ter plaatse de eindassemblage uit.
  • Uitzondering voor afgelegen gebieden: Voor grotere afstanden, zoals provincies als Friesland, kan het zijn dat we gebruik maken van palletzendingen om uw bestelling efficiënt te bezorgen. In dit geval wordt alles, inclusief de plaatsing van kussens en touw, vooraf gedetailleerd besproken en voorbereid zodat u enkel maar uw boom in ontvangst dient te nemen.
  • Optie voor snelle levering: In andere regio’s van Nederland kan ook om een palletzending gevraagd worden als er een noodzaak is voor een dringende levering. Dit zal vooraf gecoördineerd worden met onze klantenservice om aan uw tijdsbestek te voldoen.

Mocht u aanvullende verzoeken of vragen hebben, neem dan alstublieft contact op met Sandy, zodat ze u kan assisteren met uw specifieke situatie.

Geef een reactie

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.