Wat zijn de voorwaarden voor levering van houten palen binnen Europa?

Bij Catz ‘n Wood streven we ernaar om onze unieke houten palen beschikbaar te maken voor liefhebbers van katten door heel Europa. Hier vindt u de bijgewerkte leveringsinformatie:

  • Bestellingen Binnen Aangrenzende Landen: Als u gevestigd bent in een land dat binnen 2 uur rijden van België ligt, kunt u profiteren van onze persoonlijke bezorgservice. Deze naburige landen genieten van de mogelijkheid om rechtstreeks via onze webshop te bestellen.
  • Online Bestellingen Niet Beschikbaar voor Overige Landen: Voor klanten buiten deze gebieden, gelet op de transportkosten en logistieke uitdagingen, bieden wij geen directe online bestellingen aan. In plaats daarvan nodigen we u uit om contact met ons op te nemen via info@catznwood.be voor een persoonlijke offerte en bestelproces.
  • Kosten Internationaal Transport: Het verzenden van onze houten palen buiten de directe buurlanden kan kosten met zich meebrengen die variëren tussen €200 en €500. Deze kosten zijn afhankelijk van uw locatie en de gekozen houten paal.
  • Pickup Service Aanbevolen: Wij adviseren internationale klanten om te overwegen zelf transport te regelen voor het ophalen van onze producten. Dit kan vaak een meer kosteneffectieve oplossing zijn. Ons team staat klaar om u te ondersteunen met eventuele benodigde logistieke informatie.

We willen onze klanten verzekeren van een transparante en aanpasbare benadering wanneer zij onze producten bestellen. Voor verdere ondersteuning en om uw bestelling te plaatsen, gelieve contact met ons op te nemen via het genoemde e-mailadres. Sandy staat voor u klaar om een naadloze koopervaring te garanderen.


Geef een reactie

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.